Schlager och sol

Ursäktar igen att det inte blir så mycket uppdatering här just nu men mina dagar är verkligen fullspäckade och får jag väl tid vid datorn så är det för att plugga. Efter den 5e juni så kommer det förhoppningsvis att lätta rejält så om inte innan så är jag tillbaks "på riktigt" då.
 
Tom var ju iväg på bio i fredags och har varit i Stenungsund hela helgen så i lördag förmiddags åkte jag och Vincent hem till mina föräldrar. Där kollade vi på eurovision såklart och t.o.m. jag var vaken tillräckligt länge för att få jubla när Måns vann. Vi satt och räknade poängavståndet in i det sista och precis innan de annonserade det i tv så konstaterade vi att Måns hade tagit hem det. Helt galet spännande!
 
Förutom Sveriges bidrag gillade jag Rysslands, Litauens, Australiens och faktiskt Storbrittaniens (mysigt och annorlunda). Var dock skönt att inte Ryssland vann.. hade ju kännts så där att ha något så hbtq-vänligt som mello rakt framför näsan på Putin. Sämst var ABSOLUT, utan tvekan, Albanien som knappt kunde träffa en enda ton rätt. Jag som är välskolad korist i grund och botten och lärd att korrigera minsta lilla falskhet (5 år i musikklass och man blir rätt skadad) kunde knappt lyssna på låten utan att få rysningar som svepte över hela kroppen. Så obehagligt!
 
 
Blev smaskig biffsallad med glasnudlar till middag och så min favvo; vårrullar. Fick även avnjuta ett glas champange kvällen till ära, riktigt festligt alltså. Har jag sagt att jag älskar mello?? Är en riktigt inbiten schlagernörd och det står jag verkligen för.
 
Började sedan denna soliga söndag med sovmorgon tack vare snäll morfar och sen hängde vi i trädgården mest hela dagen. Grillat till middag, så klart, och sen ostkaka till efterrätt. En helt okej söndag om ni frågar mig ;) Nu sitter jag med de sista av jordgubbarna och... trummvirvel.. pluggaaar! Ja vad förvånade ni blev va? Ska inte gå in på detajer men kan ju säga så mycket som att om ni vill kunna somna ikväll föreslår jag att ni skippar att googla fram bilder på exophthalmos. Good day! 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: