Med ögonlock av bly

Idag är jag något galet trött. Så trött att inte ens en centimeter tjockt lager med concealer hade kunnat täcka mina mörka ringar under ögonen. Så trött att det känns som att jag går runt med en säck potatis hängandes över mig som ger mig slowmotionrörelser och lätt huvudvärk. Vincent bestämde sig för att göra morgon redan 4.20 inatt och hade inga planer på att somna om.. alls. Fick kämpa i över en timme men tillslut så somnade han och jag fick några timmar till i alla fall.
 
Därför har jag inte så många ord till övers för er idag mina kära bloggvänner. Hela mitt huvud är liksom fyllt med bomull och det går knappt att få ut något vettigt alls. Vi håller dessutom fortfarande på med att försöka lägga Vincent (en timme in nu.. yippiiie) så inte kan jag gå och lägga mig heller. Får sitta här som ett kolli ett litet tag till. 
 
Tänkte bjussa på en fin bild i alla fall men min dator har tydligen fått fnatt och alla bilder är ersatta av en blå ruta. Asså?? Vad händeeer? Hmm. nåja. tar en bild från bloggarkivet istället och så får vi ta nya tag imorgon. Nattinatti (snart förhoppningsvis)!
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: