Let's get this party started

Nu är det dags! Igår drog Klinisk Anatomi igång för mina kommande kursisar och jag ska så gott jag kan försöka följa kursen hemifrån. Idag löste det sig också så bra att mormodern kunde barnvakta några timmar så nu sitter jag på bussen påväg till bibblan.


Känns rätt konstigt att vara där igen. Att bara vara student. Hela min identitet har ju cirkulerat kring mammarollen och jag kan ibland behöva påminna mig själv om att andra faktiskt inte kan se på utsidan att jag är just mamma. För dem är jag vilken ung tjej som helst. Att kärlekshandtagen och de åtstramande kläderna beror på en inte allt för avlägsen graviditet har de ingen som helst aning om.. även fast jag inte borde bry mig om det förstås.

Jag är så självsäker i rollen som mamma men i rollen som mig själv känner jag mig främmande. Vem är jag egentligen när jag inte är mamma? Kanske dags att ta reda på det? Lära mig att vara stolt och trygg i mig själv också.

Nåja.. nog med grubblerier för en dag. Nu väntar som sagt lite plugg i biblioteket och efter lunch skall jag på min första föreläsning på över ett år. Märklig och härlig känsla. Bring it on! Jag är redo!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: