Nu byter vi samtalsämne

 
Hej hopp! Nyss vinkat av Tom som åkte iväg på födelsedagsfest i Stenungsund. Eftersom vi inte lyckades få någon barnvakt så fick vi dela på oss den här gången men det gör inte så mycket. Istället får jag gosa med den här goingen hela dagen och det är ju inte fy skam. När han verkligen borrar in sitt ansikte i min famn eller trycker sitt ansikte mot mitt smälter man verkligen. Så himla gulligt!
 
Det gick bra på bredvidgång nummer 2 igår och nu är det fritt fram för mig att börja jobba. Känner mig inte nådigt nervös kan jag säga över att jobba mitt första riktiga pass. De är ju omöjligt att lära sig ett jobb på två bredvidgångsdagar och jag är jätterädd för att göra fel och bara vara den där nya som inte kan någonting, gör fel och ständigt behöver hjälp. Alla är nya någon gång, visst, men det gör det inte lättare för det. Usch och fy. Får lite halvt ångest över hela situationen faktiskt men jag vet också att det säkerligen kommer gå jättebra och att jag snabbt lär mig jobbet * springer runt i cirklar och skriker i panik*.
 
Ska i alla fall se om jag lyckas fixa en ny video till er också inom de närmsta dagarna då jag fått en förfrågan på en liten tutorial. Mer än så tänker jag inte avslöja. Haha sicken nagelbitare detta blev nu! (ja jag bytte medvetet samtalsämne för att inte fullständigt bryta ihop, okej?! hej stabila människa)
 
Hmm.. och när vi ändå byter samtalsämnen.. tittar på New Girl just nu och där äter dem nachos. Jag vill också ha nachos. Måste gå och köpa nachos. Ska gå och köpa nachos. Hej då!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: