Lite kvällsbabbel

Pustar ut lite framför melodifestivalen efter en mysig dag. Lämnade Vincent med min bror under en timme för att följa med mamma på en snabb shoppingtur och det bar bland annat av till Villervallas lagerutförsäljning där vi fick tag på riktigt fina ytterkläder till Vincent som han kommer kunna ha nästa vinter och sen mot våren 2016. Perfekt inför dagisstarten att få tag i ordentliga kläder som håller för lek för en billig peng. Får se till att fota dem imorgon så ni får se.
 
Vi bestämde oss för att sova här en natt till så Tom får en chans att bli frisk och vila samt att jag får lite hjälp med Vincent här. Imorgon har jag blivit uppmanad att INTE gå upp med Vincent när han vaknar utan snällt lämna honom hos mamma och pappa så att jag får sova någon timme till. Det är något jag är extremt dålig på. Att be om hjälp. Särskilt när det kommer till mitt föräldraskap eftersom jag känner att det är min son, mitt ansvar. Givetvis är det ju superdupermegadumt att neka lite sovmorgon men ja, jag tycker det känns otroligt jobbigt att tvinga upp någon annan klockan halv åtta en söndag och går hellre en hel dag själv och är astrött. DUMT! Såååå imorgon skall jag alltså strunta i allt vad duktigmammasyndrom heter (ja ett sånt finns definitivt) och i alla fall ligga och dra mig en stund om jag inte lyckas somna om.
 
Så avslutar vi med en väldigt söt bild som inte har ett dyft med mitt babbel att göra och så hoppas jag att er kväll/natt blir fin!
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: