Hur man inte sminkar sig

Denna dagen har väl börjat lite sisådär. Fick sova en timme extra imorse vilket ju var fantastiskt och nu ligger bebisen och sover sin första lur. So far so good. Sen fick jag för mig att piffa till mig lite grann. Det tyckte tydligen inte mother nature. Hittade en fin blush i min mammas sminkväska som jag bestämde mig för att testa.. dum idé!! Lyckades lägga på aaaalldeles för mycket och trots mina desperata försök att täcka över med annat puder så såg jag ut som om jag antingen bränt mig i solen eller fastnat i ett konstant superrodnande tillstånd vilket INTE var så smickrande.


Bara att tvätta av och göra om. Tillslut tog jag på mascara och vad tror ni inte händer? Jo självklart stoppar jag in hela borsten i ögat vilket utlöser ett frenetiskt blinkande som gör att det bildas en tjock svart rand under mitt högra öga. Noooooo!! Eftersom huden redan var riktigt irriterad över allt målandes och tvättandes försökte jag gnida bort fläcken vilket gick sådär men fick duga. Heja mig!

Ibland går det inte riktigt vägen, men vad gör väl det? Har samma kläder som jag haft i tre dagar och är i ett enormt behov av att duscha mitt feta hår så då passar väl denna sminkningen ganska bra.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: