Det kryllar av bebisar

God kväll vänner! Det är faktiskt först nu som jag har kunnat sätta mig ner vid datorn längre än fem minuter. En full rulle-dag helt enkelt. I förmiddags var vi iväg på ett jättemysigt mamma-bebishäng i stan hemma hos en mamma i en av de mammagrupper jag är med i på Facebook. Allt som allt blev vi 9 bebisar. NIO!! Ja ni kan ju tänke er hur det såg ut haha.
 
 
De flesta krälade runt på golvet bland leksaker och annat kul. Det kröps, rullades och sprattlades på rygg och mage och jag tror att bebisarna hade det riktigt skojigt trots att de flesta fort blev trötta av alla intryck (guldmedalj till Vincent här). Vincent är ju dessutom lite känslig för nya folk och är alltid på sin vakt så det var inte tal om att åla runt bland en massa främmande bebisar utan att på avstånd iakta, med mamma tätt intill, var vad som gällde. Tillslut dög bara att bäras runt runt i min famn och då packade vi ihop oss och åkte hem.
 
 
Eftersom personerna ej är tillfrågade att synas här så suddar jag deras ansikten ;)
 
Vi hade det i alla fall supertrevligt vi mammor och det är rätt häftigt att se så många bebisar i ungefär samma ålder på ett och samma ställe. Trots att de är just bebisar så är det så stor skillnad på bebis och bebis. De kan olika saker, de är olika stora, de har olika personligheter och gillar således olika saker. Det tror jag inte riktigt jag tänkte på innan jag fick barn faktiskt. En bebis är väl en bebis och de gör väl som bebisar gör?! Elleeer?
 
Imorgon skall vi på mer äventyr då det för första gången bär av till öppna förskolan tillsammans med Elin och Bella. Skall bli jättekul faktiskt att få gå dit och sjunga lite grann. Hoppas bara att Vincent inte är liiiiika mammig imorgon. Håller tummarna!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: