Dagens hjälte

Haft en superhärlig dag idag. Så härlig att jag nu är helt färdig och har velat gå och lägga mig enda sen Vincent somnade vid halv åtta. Startade dagen med att bege mig ut i ösregnet till Öppna Förskolan och lite babyrytmik. Verkar som att Vincent tycker att det är lika skoj som jag att få hälsa på alla mammor och bebisar, sjunga lite och busa runt.
 
 
På vägen dit utförde jag dessutom dagens goda gärning när jag hjälpte en stackars tant som trillat omkull i leran när hennes hund hade dragit iväg och som inte kunde komma upp på fötter själv igen. Väldans tur att jag gick förbi för det är ju inte så många som promenerar runt i ösregnet om de inte måste.
 
Väl hemma han vi inte mer än komma innanför dörren innan Josefin plingade på i porten. Vincent var först lite svårflörtad men efter att noga följt henne med blicken en lång stund så glömde han tillslut bort att han var rädd. Josefin hade köpt med sig lite kladdkaka som vi i vanlig ordning smällde i oss. Vi har en liten konstig kladdkaketradition nämligen och vi brukar dessutom dra fram dessa superfina mors dag-assietter jag har liggandes i skåpet. Borde egentligen använda dem oftare för tycker verkligen de är supermysiga.  
 
 
Nu tror jag äntligen det är dags för mig att gå och lägga mig. Imorgon väntar andra bredvidgången för mig så borde vara så utvilad man kan vara när man nattammar. Godnatt!!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: