Tjuvstartar helgen NU!

 
Vi är på väg! Laddade med barnsånger i högtalarna och en drös mellanmål nära till hands sitter vi nu i bilen med destination Bosared och Säteriet. Vi skall bara göra en liten mellanlandning för lunch och handling i Borås så vi har något att äta i helgen. Nu håller vi tummarna för att den minste av oss håller sig munter hela resan. Brukar vara lite sisådär med det faktiskt. Åka bil har väl bara varit ok i perioder sen han var liten och det är inte en sån period just nu. Som sagt, lite smörgåsrån och imsevimse underhåller ju honom en liten stund i alla fall.
 
Känns riktigt lyxigt att starta helgen redan nu faktiskt. Lite minisemesterkänsla på det liksom för en stackare som inte har någon "riktig" semester. Har heltidsjobb nu i tre veckor till och sen deltid fram till skolstarten. All tid med min lilla familj är därför GULD värd. Älskar er så!
 
Nu skall jag lägga ner telefonen innan vi får stanna av en helt annan, inte så särskilt trevlig, anledning. Onödigt att starta helgen med en åksjukespya kan jag tycka ;)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: