Måndag igen

Hallå hallå! Har ni haft en bra midsommar? Vi firade som sagt med våra vänner. Skall visa er lite bilder när jag får tid ;) Vi hade det jättemysigt i alla fall och åt en massa gott. Vi åkte hem vid tolv ungefär och sen, på midsommardagen, steg jag upp tidigt för att jobba ett monsterpass på 13,5 timmar. 

Var rejält trött när jag kom hem kan jag säga men min sovmorgon uteblev eftersom Tom stackarn vaknade med ryggskott igår. Trots det åkte vi iväg på en överraskningsfest för min lillebror som fyller 20 på torsdag som mina föräldrar fixat. 
Jättetrevligt det med trots att jag var sjukt trött och gick runt och nös och snörvlade. Har helt ignorerat min förkylning och gått och jobbat ändå och tydligen var det inte så smart.

Idag mår jag heller inge bra så har fått ringa och sjukanmäla mig tillslut. Snörvlar och fryser om vartannat. Eftersom det blev sent igår sov jag och Vincent över hos mamma och pappa och nu ligger jag nersjunken i en fat boy och hoppas att han sover en bra stund till. Just nu vill han bara gå gå gå hela tiden och det rimmar inte så bra med en hängig, snorig mamma.

Usch vilket spretigt och osammanhängande inlägg detta blev. Ni får ursäkta mig.. har ingen energi kvar att tänka med. Skall vila mig i form nu! Kram på er


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: