Angelica tar studenten

Det är 6e juni, Sveriges nationaldag och jag har sommarlov vilket betyder att JAG ÄR TILLBAKA! Tänkte bjussa på lite bilder från gårdagens student. Vi fick tyvärr åka hem lite tidigt eftersom jag ju skulle skriva tenta men det var fantastiskt kul att få vara med och fira denna stora dag med Angelica.
 
Fantastiskt lycklig och nyutsprungen student
 
Flakåkardags!!
 
Vår present med kortet jag gjort. Blev rätt nöjd faktiskt #manfårskrytaibland
 
Det bjöds på helt fantastisk mat!
 
Världens bästa faster och gudmor fick sig en goskram av Vincent
 
Som ni ser så var det en mycket lycklig student och vi alla hade det jättetrevligt med väldigt god mat. Har på senare tid varit så otroligt blödig av någon anledning och får nästan jämt och ständigt tårar i ögonen vid tillfällen som dessa. Att se andras lycka och att det går bra för mina medmänniskor runt mig är helt fantastiskt och ja.. då kommer tårarna lätt. Haha jag som trodde jag var klar med det där med hormoner, men detta kanske är en härlig bieffekt av hela mammaprylen som är här för att stanna?
 
Det är lite bitter sweet att man bara får uppleva studenten en gång. Den kommer på en stadig andra plats (efter förlossningen av världens bästa kille) på bästa dagar i mitt liv. Nu är det tre år sen och man känner sig både gammal och tråkig. Lyckligtvis så väntar fler fantastiska dagar i framtiden. Man kan inte gråta över spilld uppdrucken mjölk. Alla blir vi gamla och grå en dag men det finns sin charm och härliga stunder med det också!

Postat av: extrasyrraan

Åh vad glad jag är att ni ville och kunde komma och tack för presenten, jättefina och perfekta! Kommer komma till användning förhoppningsvis så snart som möjligt i framtida lägenheten.
Jättefina bilder hihi. Och gryyyyyymt jobbat på tentan! En bra dag helt enkelt för de festa förhoppningsvis.
Pusss på er! <3

Svar: Ja det var en bra dag på många sätt! Hoppas din dag slutade på topp. Nu är du väl värd lite sommar :) <3 stor kraaam

Ps. Längtar tills vi kan sitta och dricka te i din framtida lägenhet!!
Alvert

2015-06-06 @ 22:57:12
Postat av: Marita

Jätteroligt att ni va med o firade Angelica-det va så fint alltihop <3 vi ses snart igen krama lilleman från farmor

Svar: Så fint ordnat Marita! Angelica fick verkligen en topped ag :)
Alvert

2015-06-09 @ 08:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: