Köket är borta!!

Hemma i Götelaborg och vi ligger inte på latsidan inte. Min förkylning är ääääntligen på väg bort så efter mina två dagars ledighet nu i början på veckan kör jag jobb igen på onsdag och drar igång med en monsterpass (eller dubbelpass som det ju egentligen kallas). Vad är det då vi pysslar med? Jorå.. jag skall visa er med en fin illustrerande bild.
 
 
Köket är PUTS VÄCK! Tom, pappa och min lillebror jobbade ihärdigt i några timmar och rev ner allt samt bar ner det och körde det till tippen. Är väldigt glad att jag var på Vincent duty istället kan jag lova för det är inte ens kul att springa i våra trappor UTAN ett kylskåp under armen. Vi höll på att svettas ihjäl igår när vi bar upp vårt nyinköpta golv till lägenheten så jag är rätt så glad att vi beställt hemkörning och uppbärning från IKEA.
 
 
Nu väntar det bara lite rivning av lister och golv för att kunna lägga vår nya snygga parkett som skall ligga i både kök och barnrum. Tanken är att så småningom byta ut golvet i hela lägenheten. Genomgående ekparkett är ju ett stort säljargument hos mäklaren och dessutom mycket MYCKET trevligare än den plastmatta vi har i både kök och sovrum för tillfället. Vi har också införskaffat två styck rullar med tapet till Vincents rum som är såå fin. Får visa er någon dag framöver.
 
Dessutom (surprises just keep coming) beställde jag bilder förra veckan som jag hämtade ut idag på Hemköp. Blev över 600 (!!) bilder och då har jag VERKLIGEN rensat. Nu återstår det svåra projektet att plocka ut de bilder som jag vill sätta in i hans album. Att bilderna kom helt osorterade is not helping. Har dock snabbt kikat igenom dem och de är så fina. Blir så nostalgisk och tårögd av nästan varje bild och jag vet ofta precis när de togs eller någon liten historia bakom vilket ju är jättekul såklart. Tänk att det snart har gått ett år. Ett år som mamma. Går inte att begripa :')
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: