Fredagsnöje

NI kanske förstår att det är full rulle i mitt liv just nu. Vincent har varit på sitt allra gnälligaste gnällhumör i veckan och igår förstod vi som sagt varför. Många bebisar/barn kan bli väldigt frustrerade när de håller på att lära ig något nytt nämligen. Det blir liksom inte mycket tid över när man får kämpa för att han skall somna på dagen och när han är vaken traska runt runt runt. Dessutom har vi ju renoveringen i lägenheten och bor ju alltså hemma hos mina föräldrar ilket ju inte är helt.. optimalt *försöker att inte bli sprittsprångande galen av allt kaos*.
 
I fredags hann vi dock med lite roligheter också. På dagen var Elin och Isabella här för lite fika och sedan på kvällen åkte vi iväg till Stenungsund på middag. Skönt att få göra någonting annat faktiskt. Var riktigt längesen vi träffade Elin och Bella också så det var riktigt kul att catcha upp. De har ju blivit så stora nu och fyller ett år båda två om drygt en vecka.
 
  
På kvällen åt vi gott och spelade några parti Chicago. Som vanligt gick det inge vidare för mig, men vad gör väl det, det viktigaste är ju att man har det skoj. Vincent njöt av att åter igen vara världens centrum men somnade tillslut i värdparets sovrum. Att vara första barnet i en vänskapskrets har helt klart både fördelar och nackdelar.
 
 
 
Idag väntar mer renovering och jag skall knäppa lite kort åt er så ni får se vad som händer. Igår var det en sån röra så kändes inte som att det var någon idé att visa er, men idag borde vi verkligen få en hel del gjort *pepparpeppar*. Önska oss lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: