Vuxenmat

Fortfarande grötvägran här hemma så efter att nu ha testat 5 gånger på bvcs inrådan lägger vi grötätandet på is ett tag. Vi funderar på att testa välling istället (är ju i princip samma sak väl?) men är det smaken han inte gillar lär väl inte det bli någon hit heller. Kan ju testa andra märken på gröten men det känns sjukt onödigt att ha massa öppnade och provsmakade grötpaket här hemma liksom.
 
Något lillen däremot tycker är riktigt smaskens är tydligen smörgåsrån.. och gurka, vattenmelon.. ja i princip allt annat vi låtit honom få smaka. Idag var det morotspremiär i Vincents nya stol och oooom det var mumsigt. Bebbelino tog rejäla tuggor från den kokta morotsstaven och satt länge och väl och smaskade loss på den biten innan den antingen var mosad och svald eller utspottad, och då var det var dags för en ny tugga.
 
 
Hade det inte varit för att gröt är så rackarns smidigt och dessutom berikat med järn och andra nyttigheter de små liven behöver så hade jag nog helt skippat det och gått direkt på "riktig" mat. Klart man inte MÅSTE ge gröt och välling, men som sagt, det är ju väldigt smidigt och mättar rätt bra *drömmer om nätter utan uppvak* #tröttmamma.
 
 
Har småpimpat baksidan av Vincents nya stol med ord i dekorplast förresten. Tyckte de passade ganska bra. Har lite planer för ytterligare pimpning men får se om jag får tid över för sån lyx. Nu ska världens tröttaste person (alltså jag) försöka hålla mig vaken en stund eftersom en viss liten bebis fortfarande är uppe och härjar. Igår gjorde han natten vid 7. Nu är klockan halv 10 och han är still going strong. Envisa onge!
 

Postat av: mAmmi

Han kan vara den sötaste moroten ever

Svar: Haha mamma då xD
Alvert

2015-01-20 @ 10:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: