Mat.. igen

Det blir mycket bebismatsprat här på bloggen nu inser jag men det är ju liksom lite det vårt liv handlar om just nu känns det som. Det är i varje fall det som är mest intressant just nu så då kan ni ju tänka er hur intressanta saker vi sysslar med på dagarna haha.
 
Idag hade vi barnmatsburkspremiär (ett nytt ord att lägga till i sin långa svenska ord-lista). Tom var iväg och handlade och köpte med sig päron- och bananyoghurt hem och det var minsann inte äckligt. Vincent fullkomligt slängde sig över skeden så jag gissar att det fick godkänt. Förutom att han är gröt- och vällingsvägrare så verkar ju faktiskt V vara en glupsk liten pojk.

 
Men nu nog om det! Mamma var här en sväng idag och hade med sig en kasse full med massa matvaror. Hur bra liskom? Inte trodde man när man flyttade hemifrån att man skulle bli så glad för en kasse med mat. När hon sen åkt hem så ställde jag mig och lagade lite ordentlig husmanskust. Asså va? Vad hände där liksom? Jag tilhör ju liksom tacogenerationen och borde väl om möjligt äta tacos 7 ggr i veckan men nix.. jag knåpade ihop lite fläsk och löksås med potääääter. Hur smarrigt som helst såklart. Varför gör man inte sån mat oftare? Slår ju tacos med hästlängder. För er som nu blivit alldeles skräckslagna av min plötsliga vuxenhet så kan jag lugna er med att berätta att jag fortfarande silar bort lökbitarna i såsen *alla drar en lättnandes suck*. Nu skall jag njuta av att bebis sover (!!) och titta på en gammal Beckfilm. Hejsvej!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: