Fångat med mobilen

Tänkte köra en liten kik i mitt kameraalbum på mobilen. Dagen är ju ändå inte sådär superintressant så det passar ju rätt bra. Bilderna jag tänkte titta närmare på är, från senast tagna bild räknat, bild nummer 8, 32, 48 och 80.
 
 
Bild nr 8. En liten selfie från gårdagens spårvagnsfärd in till stan. Såklart!
 
 
Bild nr 32. En bebisselfie dena gången (blir en del av den varan tydligen) innan vi drog iväg i fredags på parmiddag. Suddigheten beror på att jag tar i princip 8 bilder varje gång och glömmer av att ta bort dem som blir mindre bra haha. Någon som känner igen sig?
 
 
Bild nr 48. Asså hehe.. som bloggare så lär man sig att ta kort på allt och ingenting. Därav denna extremt intetsägande bild på en engångsmugg innehållandes jordgubbste som intogs under lunchdaten med Josefin i torsdags.
 
 
Bild nr 80. Sist men inte minst, en bild på barnbarn och morfar som bondar på skötbordet. Vincents nya fascination av ansikten är väldigt rolig. Han kan sitta/ligga länge och klämma och känna på näsa, kinder och mun.
 
Gillar det faktum att jag tar så extreeeemt mycket bilder med mobilen att bild 80 bara är tagen för en vecka sen, hehe. Min mobilkamera är ju inte heller den bästa precis. Får nog ta och önska mig en lite mindre kamera jag kan ha med mig så bilderna blir lite snyggare


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: