Bebisen gurkfrossar

 
Tyst på bloggfronten idag men har inte varit så mycket att rapportera från vår sida. Sitter just nu på golvet med hemmasnickrade hamburgare (hur gott??) och en liten sprattlande bebbe som slänger nyfikna blickar på "vuxenmaten". Vi har ju som sagt tänkt vänta med mat tills Vincent fyller 6 månader men har ju börjat med lite smaksensationer och idag fick lillen gnaga loss på en gurkstav vilket var mycket uppskattat tydligen. Han gapar så fort han ser gurkan och liksom slänger sig mot den i en välplanerad huggattack. Så söt!
 
Vincent har för övrigt under tiden som vi suttit på golvet så smått flyttat sig... BAKÅT. Ja det är väl alltid något *slår sig för pannan*. Någon som har tips på hur man lär honom att dra sig åt andra hållet eller skall jag satsa på att köpa en backspegel med en gång?
 
 
Blev för övrigt superstressad när jag läste i en av mina babyappar idag att de flesta bebisar vid 6 månader rullar från rygg till mage och tvärt om. Vincent verkar väldigt ointresserad av att röra sig mer än att sprattla som en liten fisk och vifta vilt med sina små armar... och dra sig bakåt nu då tydligen. Borde faktiskt helt sluta att läsa massa appar och annan skit. Man blir ju bara uppstressad helt i onödan. Alla bebisar utvecklas ju givetvis olika och i sin egen takt.

Postat av: mAmmi

Tomas och Niclas kröp inte alls - de rullade. Det såg hysteriskt roligt ut och de gjorde det med precis ion

Svar: Skulle inte förvåna mig om Vincent också hittar på nått sånt haha!
Alvert

2015-01-12 @ 22:10:43
Postat av: Emelie (kusin)

Tjo! Emil började också med att backa, misstänker att det är lite lättare :) men vips så kröp han framåt och nu har han tydligen precis ställt sig upp mot möbler ;) allt kommer i sinom tid! Skit i appar och annat! Ta bara tips därifrån :) ta inte stress o press ;) hälsningar från en som just nu ligger och lyssnar på en sömnskrattandes Elsa!

Svar: Haha nämen Elsa då! Undra vad hon drömmer?! Ja nä man vill ju inte bry sig men det är nästan omöjligt. Vet ju att Vincent utvecklas helt normalt. Tänk vad snabbt det går ändå. Varken du eller jag har några spädisar längre. Det är helt galet! Vad hände med min lillalilla nyföding?
Alvert

2015-01-12 @ 23:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: