Rutiner rutiner


Godmorgon! Känns som att vi äntligen börjar komma in i lite rutiner. Vincent vaknar ungefär vid samma tid på morgonen och somnar ungefär samma tid på kvällen (med undantag såklart) vilket är fantastiskt skönt. Man känner helt enkelt att kroppen mår bra av lite struktur och kontinuitet.

Våra nätter varierar dock fortfarande med allt ifrån 2 uppvak per natt till upp mot 6-7 stycken om man har otur. Längtar nått så galet efter att få sova oavbrutet en natt men just nu känns det extremt avlägset, särskilt nu när Vincent vägrar att ta flaska. På dagen kommer vi ju så småningom att kunna byta ut amningstillfällen mot gröt osv så då kan man ju lämna bort honom en stund men man kan ju inte riktigt duka upp till barnmatsbuffé mitt i natten. Får kämpa på ett tag till helt enkelt ;)

Givetvis jinxade jag mig själv nu då Vincent (som i vanliga fall sover länge första napen) vaknade efter att ha sovit i en halvtimme. Jaja småbarnslivet har sin charm i allt detta förutsägbara också.

Idag så flyttar vi tillbaks till lägenheten eftersom mamma och pappa kommer hem ikväll. Skall bli skönt att få komma hem faktiskt. Trots att jag trivs bra här (det är ju ändå mitt barndomshem) så är det inte hemma längre. Man märker dessutom på Vincent att han trivs allra bäst just där. Borta bra men hemma bäst!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: