Piggare kan man ju vara

Dagen hemma hos mamma och pappa igår blev längre än planerat. Tom kom inte och hämtade oss förrän vid 6 någon gång och när jag kom hem var jag såååååå trött. Givetvis följdes ett tröttdygn med ännu en kämpig natt med uppvak varannan timme så ni kan ju tänka er hur man mår nu #zombiemamma. Förhoppningsvis överlever jag med några liter te och lite choklad. Börjar få kläm på det där med aömnbrist nu tror jag.
 
Vi hade visserligen väldigt mysigt igår och kollade bland annat på konståkning, men Vincent var inte på sitt bästa humör så då får man ta fram alla knep i lådan för att sysselsätta honom. 
 
 
Hemma har vi ju gåstol, babygym, babysitter och en massa fräsiga leksaker som kan ge en några minuter för toabesök och dessutom känner han sig trygg där och har lättare att varva ner och sova. Igår sov han bara korta stunder vilket ju innebar att han egentligen fortfarande var trött när han vaknade. Ibland blir man inte riktigt klok på de där små liven.
 
Drog fram min gamla resematstol åt Vincent. Får riktiga flashbacks av denna eftersom den ju varit med ett bra tag och alla bebisar som kommit på besök har fått sitta i den. Man hakar liksom fast den i bordskivan och där satt Vincent som en smäck. De där gula sakerna var dock väldigt intressanta och behövdes smakas på, såklart ;) Han satt där och gungade med benen fram och tillbaka också. Sååå sött!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: