Gröna smoothies

Ni som har följt med ett tag här på bloggen vet ju om att jag har en liten extra förkärlek för smoothies. Lite fil, en skvätt juice och en näve bär i mixern blandas till en himmelskt god, svalkande, matig och näringsrik dryck. Sött och smarrigt helt enkelt. Själv brukar (/brukade, har inte blivit så mycket smoothiesar sen bebben kom tyvärr) jag avnjuta dessa godingar till frukost eller i badet som mellanmål.
 
Oftast brukar det bli en kombo av banan med hallon/blåbär/hallon men man kan ju givetvis slänga i en massa goa frukter som mango, annanas och persika.
 
 
Något jag däremot aldrig vågat testa är så kallade gröna smoothies. De påstås ju innehålla en massa bra grejer men jag har ställt mig yttesrt tveksam till att blanda i sparris och grönkål i mina smarriga bärsmothies. Hur kan det vara gott liksom? Kan ju lika gärna mixa gräs och drick då ju. Är det någon där ute som dricker såna här och kan förklara för mig hur de smakar? Så kanske man vågar testa liksom. Man blir ju ändå lite sugen eftersom de marknadsförs som värsta hälsokuren.  
 
 
 Bara en liten fundering såhär en vanlig torsdag. Nu skall jag återg till bebben som ligger och sprattlar på golvet!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: