Så hårligt!

 
Tadaa!! Är så rackarns nöjd. Både med resultatet och det faktum att jag nu kan dra fingrarna genom håret utan att behöva tillkalla brandkåren för att bryta loss dem varje gång. Håret ser dock vääldigt mörkt ut på bilden vilket är lite mysko eftersom jag inte färgat det. Fotade i fönstret för att få bra ljus så kan vara därför.
 
 
Det blev en variant av en längre page eller LOB (long bob) som det kallas. Nytt för mig men jag gillar att testa nytt när det kommer till hårfronten. Det växer ju liksom ut igen. Det blev verkligen jättebra och nu återstår bara att se hur det ser ut med mina lockar. Har inte riktigt tid att stå och platta håret varje morgon.
 
Något som var lite oväntat var att jag fick en liten ombre-effekt på köpet. Klippte ganska mycket på längden men lite av det ljusa i kanten (som är färg som trillat av från mitt tidigare blekta hår) blev kvar. Blev asballt! Kanske borde gå och göra en riktig ombre nästa gång?
 
På den här bilden ser ni mer den riktiga härgen på håret och det lilla ombre-avslutet.
 
 
Stor skillnad från hur det såg ut förut i alla fall och jag är som alltid meganöjd. Har världens bästa frisör helt enkelt. Therese på Nina F (som ligger vid heden) för er som är sugna!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: