Helga på besök

Vilken dag! Stormen Helga har härjat för fullt, i alla fall här i Göteborg. Begav mig ut i hällregn och blåst för att lämna Vincent på föris imorse. Det blåste så mycket vissa sträckor att jag faktiskt vände vagnen och körde den baklänges en bit för att stackarn inte skulle få halva jordens syretillgång i ansiktet.
 
Efter att ha varit och vänt i skolan fick jag den briljanta idén att passa på och köpa julklappen jag tittat ut till Tom. Superbra idé! Verkligen! Att ta sig in till stan gick någorlunda smärtfritt men när jag väl skulle hem var det polisavspärrningar kring byggställningar som riskerade rasa, träd som hade vält, älvsborgsbron var avstängd och julgranen på Gustaf Adolfs torg försökte sig på en imitation av det lutande tornet i Pisa. Det var KAOS i kollektivtrafiken och som av ett under lyckades jag tillslut komma hem, nåågra minuter (läs en timme) senare än vad som var tänkt. Puhh!
 
Ikväll har jag därför njutit av att få vara både varm och torr och passat på att slå in lite julklappar samt kollat på filmen The 33 med min andra tredjedel (den tredje ockuperar just nu hela dubbelsängen och jag har inte hjärta att flytta över honom till sin säng när han sover så sött kramandes om sin snutte och gosekanin). Väldigt bra film för övrigt om ni har idétorka på filmfronten. En verklighetsbaserad film om gruvarbetarna som fastnade i en gruva i Chile 2010.
 
Några klappar kvar men nu får det vara bra för ikväll
 
Nu skall jag plöja ett avsnitt Bones och sedan joina min lilla mini me i sovrummet. Härligt med någon som redan värmt upp sängen åt en när man kryper ner under täcket. Hög myshetsfaktor på det vill jag lova!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: