Inskolningsdags

Imorgon börjar ett nytt kapitel i livet för vår lilla ettåring. Imorgon börjar nämligen Vincents inskolning på förskolan. Jag har ältat detta ganska länge nu och de flesta säger att det inte kommer bli några problem alls, men jag är ju hans mamma och SKA vara nervös över att för första gången lämna över både barn och förtroende till vilt främmande människor.
 
 
Givetvis så kommer det ju gå bra. Personalen är duktig och kompetent och vi fick ett bra intryck av förskolan när vi var där och hälsade på. Vincent är van vid andra barn och vuxna trots att han kan vara lite blyg och dessutom är han ju så pass liten att han ändå inte riktigt förstår att vi lämnar honom. Hade vi kunnat hade vi ju haft honom hemma längre, men föräldradagarna är slut för vår del och skolan väntar runt hörnet. Vi får göra det bästa av situationen het enkelt.
 
Tänkte att jag håller er uppdaterade på hur det går med inskolningen under veckan. Kanske finns någon mer orolig själ där ute som kan ha nytta av vår upplevelse. Klockan nio skall vi befinna oss på förskolan och gissningsvis blir första dagen kort med mycket information om verksamheten för oss föräldrar och lite tid för Vincent att känna in denna nya plats han kommer spendera så mycket tid de närmsta 4 åren (!!). Dessutom kommer elektrikern till lägenheten imorgon. Nu händer det grejer förstår ni. Mer om det imorgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: