Valborgsfirande i soffan

Har riktig fredagsfeeling idag. Skall varken ut och supa eller kolla på någon brasa utan har bunkrat upp med allt vad onyttigheter heter och skall hänga framför tvn mest hela kvällen. Har blivit "utslängd" ur lägenheten eftersom Tom skall spela med sin bror och inte vill störa oss när vi sover, så jag och Vincent har ockuperat mamma och pappas hus som ändå står tomt över helgen. Fick en liten fredsgåva för att jag var så snäll och lät dem ha lägenheten för sig själva i form av en Ben and Jerrys så jag är helnöjd.
 
 
Jobbandet idag gick för övrigt bättre än igår. Kände mig väl fortfarande ganska tafatt men ändå en förbättring sen igår. Skönt. Förhoppningsvis så fortsätter det på den banan. Skall inte tråka ut er med en massa jobbångestprat men det har varit skönt att få skriva av sig lite grann. Kanske någon som känner igen sig och kan känna lite tröts, precis som jag, att man inte är ensam.
 
Nu skall jag titta på humorgalan. Helt fantastiskt att detta hålls varje år för att hjälpa utsatta barn. Skönt avbrott också mitt i alla komersiella program och arrangemang där pengarna går rakt ner i kanalernas fickor. Ni får ha en trevlig valborg och var försiktig med eld och alkohol. Låter som en inte allt för bra kombo i mina öron :S

Postat av: Mizca

Så himla söt!

Svar: Sötast i hela världen :D, Mvh helt opartisk
Alvert

2015-05-12 @ 17:57:41
URL: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: