Försvunnen dator och bvcbesök

 
Tom åkte nyss iväg till sin bror i Stenungsund för att ha en liten spelkväll och kommer inte komma hem förrän imorgon.  Samtidigt så ligger denna goingen i soffan och sover för ovanlighetens skull och då tänkte jag passa på att blogga men hepp..
 
Jag går in i köket och där gapar skrivbordet tomt. Den lurige karlen har ju självklart tagit med sig datorn så det fick bli ännu ett litet snopet inlägg från mobilen istället.
 
Idag var vi iväg till BVC för vägning och mätning och lillkillen hade som vanligt tjockat på sig prdentligt. Nu väger han 5350 g på hela 58 cm och det märks kan jag säga. Hur har du lilla fisgris kunnat gå upp 2 kilo på 7 veckor (exakt idag faktiskt)? Det är ju inte klokt.
 
 
Kan varmt rekommendera vårt BVC för övrigt. Det är väldigt litet men också superpersonligt. Vår bvcsköterska är helt underbar och det märks att hon verkligen bryr sig om både mig, Tom och Vincent. Stor tumme upp! Enda nackdelen är väl kanske avsaknaden av föräldragrupper och kursutbud men det kan man ju lösa på annat sätt ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: