Nattning av stora och små

Efter ett lyckat "få bebis att somna själv med mammas hand på magen"-försök har jag nu äntligen lite Alverttid. Har varit en riktigt trött dag idag så funderar på att skita i tvtittandet och joina lillen i drömlandet istället.
 
Gick jättebra på efterkontrollen idag och skall tillbaks dit näata vecka för att sätta in en spiral. Är rätt nervös och är rädd för att det kommer att göra ont (hallå.. säger tjejen som födde barn utan smärtlindring för 10 veckor sen) men det är väl bara att bita ihop. När man har en vän vars spiral gick rakt igenom livmodern och ut i bukhålan aå tycker jag faktiakt man har rätt att vara lite nervös trots den otrooooligt lilla risken.
 
Nä det blir definitivt kudden för mig nu. Mina ögonlock är tunga som lastbilssläp fyllda med importsprit på Stigs center ju. God naaatt!
 
 

Postat av: malin nätynki

Satte med in spiral i Augusti och var såå nervös. Men, för mig kändes det inte alls. Alltså mindre än ett stick i fingret. Så det kanske blir så för dig med😊 däremot blödde jag i ca 3-4v typ avslaget gånger tusen. Men nu har det blitt normalt. Kommer säkert gå bra:)

Svar: Åh ja jag håller tummarna för att det går bra för mig med :)!
Alvert

2014-10-08 @ 23:47:21
URL: http://majkii.blogg.se
Postat av: Ellen

Du behöver absolut inte svara ju, men är det hormon/kopparspiral du ska sätta in, A? Funderar på spiral med och är dels nervös för att det ska göra ont men också halvkul med biverkningarna.. Men för mig känns det nog ändå som rätt alternativ. Hur tänker du? Kram!

Svar: Ska sätta in en hormonspiral som håller i tre år. Jag kan inte ta några piller eller så med östrogen i eftersom jag har migrän (och då ökad risk för blodpropp) så har inte jättemånga val. Spiral kändes bäst då jag är lite känslig för hormoner överlag och ville ha något lokalt verkande för att slippa biverkningar i övriga kroppen i så stor mån som möjligt. Kopparspiral väljer jag bort dock för jag har redan väldigt riklig mens (har fått äta järntillskott) och kopparspiral är ju känt för att ge ökade blödningar. Sägs ju vara lättare att sätta in spiral om man fött barn så jag håller tummarna. Detta är ju i princip det enda som passar mig och kondom fungerar ju tydligen inte 100%igt hehe ;) Kram!
Alvert

2014-10-09 @ 22:20:58
Postat av: Ellen

Tack för svaret! Värdefullt med lit många olika erfarenheter och tankar i denna lite surt ojämnställda djungel :)

Svar: Ja usch alltså för denna snedfördelningen! Nu när det forskas på preventivmedel för men så nojjas det ju såååå över risker och biverkningar men hallå eller? Vi dras ju redan med viktökning, nedstämdhet, illamående och finnar men det är helt ok eller? Räcker det inte med en hormonbomb under nio månader under en graviditet + ev. amning?
Alvert

2014-10-13 @ 21:04:00
Postat av: Jenny

Måste göra reklam för allt som är hormonfritt och göra! P-datorn! Jag kan inte heller käka östrogen och för att jag ska bli blödningsfri så får jag käka så höga halter gestagen att jag får otrevliga biverkningar. Bland annat utesluten sexlust (vilket ioförsig kanske är smidigt som p-medel med). P-datorn blev min lösning. En temptagning varje morgon är inte svårare än att svälja ett piller tex :)

Svar: Verkar ju faktiskt rätt bra men hur säkert är det? Tänk om man är förkyld och har feber liksom haha. Har det fungerat bra för dig?
Alvert

2014-10-15 @ 20:26:06
URL: http://blivandessk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: