Min stora bebis

Sitter i min härliga fåtölj jag fått av snälla Henrik med en bebis sovandes på bröstet. Det är iiiinte ofta han somnar så här längre tyvärr men idag så. Är ju galet mysigt så nu tänker jag minsann sitta här tills han vaknar och bara mysa.
 
   
 
Vi var tidigare idag på bvc för vägning och mätning samt en läkarkontroll som gick strålande. Vår store kille hade som vanligt växt till sig ordentligt och vågen stannade på hela 6020 g och mätstickan visade 61,4 cm. Till råga på allt hade hans huvudomfång ökat med fem cm sen födseln. Helt galet! Är så glad att han växer och mår bra :)
 
Om några timmar skall jag och pyret åka iväg på ledarfest för alla ledare i barnverksamheterna i kyrkan och trots att jag är mammaledig från scouterna denna termin så fick jag komma ändå.  Ska bli väldigt trevligt faktiskt!
 

Postat av: Ellen

Kul att komma iväg på lite scouting trots mammaledigheten! Själv har jag pluggledigt från scouterna för tillfället men hoppas hitta någon mysig kår här i Lund att hänga på senare :)

Svar: Ja det är ju så kul med scouting så kan inte riktigt hålla mig ifrån! V lär ju bli en av de yngsta scouterna någonsin hehe
Alvert

2014-10-03 @ 12:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: