Gårdagens dop

Tom sitter just inne i sovrummet och nattar Vincent så jag passar på att kika in här. Helgen har som vanligt gått rsande fort och imorgon börjar en ny vecka. Jag käner mig allt lite stressad över allt som skall hinnas med då det vankas dop för lillskrutten på lördag men det skall nog hnnas med. Imorgon skall vi dessutom till bvc och på onsdag är det klippning och föräldragrupp som gäller. Full fart helt enkelt!
 
   
 
Igår var vi iväg i Borås på Vs lilla sysslings dop dessutom. Det var jättefint ordnat och lilltjejen skötte sig strålande under hela cermonin. Ett litet orosmoment är det allt inför lördag då vi ju har en ganska temperamentsfull liten kille. Som tur var hade de inte valt samma psalmer osv. till sitt dop (gör i och för sig inte så mycket egentligen men kan väl bli lite tjatigt två helger i rad) så nu kan vi printa ut vårt dopprogram.
 
Här kommer lite bilder från gårdagen:
 
 
 
 
   
 
 
 
   
 
   
 
 
Nu är det dags för lite matning av en kille som tydligen inte ville sova. Så går det när föräldrarna tror att de kan styra och ställa över en liten bestämd bebbe ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: