Ute och traskar

Här traskar vi (ja eller jag då för lillen får ju hänga i vagnen) fram bland höstlöv och vattenpölar. Vincent ligger nerbäddad i åkpåsen från Elin och ser ut att ha det sååå mysigt. Jag kan bli så avis på honom ibland när han får ligga nerbäddad där i vagnen och bara mysa. När skall vagn för vuxna uppfinnas och vem skulle kunna tänka sig att köra runt med mig där i? Ingen? Nähäpp :/
 
 
 
Är påväg till vårt bvc för föräldragruppsträff nummer två och förhoppningsvis blir det lika trevligt som förra gången. Denna gång skall det handla om mat (kul!) och sömn (välbehövligt!). Känns som att det passar oss ganska bra då V har sin lilla sömnprotestperiod och vi snart närmar oss fyramånadersstrecket och "smaksensationerna". Nej jag skrev inte fel utan nu för tiden rekommenderas smakportioner först från 6 månader men man får, om förälder och bebis vill, låta bebisen uppleva olika smaker i form av slick från fingertopp eller toppen av en sked (ca kryddmåttsstorlek) redan från 4 månader.
 
Tom är nästan läskigt taggad på dessa smaksensationer och jag får ofta hejda honom från att ge Vincent lite sås eller potatis redan nu. Ska bli könt sen vid 6 månader när V kan få börja äta mer vnlig mat. Tror både jag och mina stackars bröstvårtor kommer må bra av lite avlastning i form av att Tom också kan hjälpa till att mata.
 
Nä, dags att öka takten för att inte bli sen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: