När sambon tar natten

Tom har tagit Vincent medan jag får ligga o morna mig lite grann. Idag är Tom nämligen "föreläsningsledig" och då tyckte jag att han kunde ta natten. Bra idé i teorin kanske men i verkligheten såg det lite annorlunda ut.
 
   
 
Utsikt idag och för tre månader sen
 
Kl.3 vaknar Vincent o e hungrig. Jag smäller till Tom (för det är ju självklart bara jag som vaknar) och han går upp och går på toa. V blir lite arg och börjar gråta och jag får gå upp och ploppa i nappen.
 
Tom kommer tillbaks och ställer sig och byter blöja på en väldigt hungrig V. Big mistake! V är nu superförbaskad och skriker ordentligt. Ja nu är jag definitivt vaken, liksom grannar och folk några km bort antagligen.
 
V får en flaska mjölk och Tom lägger över honom i sängen där han (såklart) inte somnar utan ligger och flinar åt sin pappa så det e bara för mig att gå upp och ta över.
 
Nästa gång vaknar jag av sprängfyllda bröst och går upp och pumpar ur en flaska som jag ställer bredvid Tom till nästa matning. Efter den matningen ligger V kvar i vår säng och vaknar till och från (jag vaknar såklart vid minsta ljud) och tillslut så bestämmer sig V för att inte sova mer och jag får väcka Tom och be honom gå upp. Det blir inte alltid som man tänkt sig hehe. 
 
Medan jag skrivit detta har Tom och lillskiten kommit in och lagt sig bredvid mig för att busa så nu var det slut på sovmorgon för min del. Det glamorösa spädbarnslivet i ett nötskal!
 
 

Postat av: Emelie

Haha! Jobbigt! :) det där med att männen inte vaknar är ju spännande! Fattar inte hur man kan sova när det väsnas så :) Erik är likadan :)

Svar: Tydligen är alla män sådär.. förstår verkligen inte jag heller!
Alvert

2014-11-07 @ 11:09:12
Postat av: mAmmi

Tom valde i alla fall snygga kläder till arvingen

Svar: Som bästmormor köpit!!
Alvert

2014-11-07 @ 13:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: