Helg med egentid

Är det någonsin för sent att äta frukost tro? Inte på helgerna i alla fall! Med en liten hemma så kan jag nog tycka att det är helt försvarbart att man käkar frukost vilken tid på dygnet som helst faktiskt. Sitter hur som helst och knaprar på dessa goa äggmackor och surfar runt lite på datorn. Vincent ligger inne och slumrar i stora sängen med pappan som jag faktiskt fixade frukost på sängen åt (husmorspoäng på den!!).
 
 
Igår kväll var jag och Vincent iväg för att ge pappan lite egentid att göra vad han ville. Vi tog vårt pick och pack och gav oss iväg till Elin och Isabella och hade fredagsmys framför Idol tillsammans alla fyra. Det är såååå tråkigt att Elin flyttar ut till Onsala efter jul för då minskar ju tillfällena vi kan ses ganska ordentligt och det har varit så rackarns mysgt att ha en mamma här i området som har en lika gammal bebbe som Vincent att hänga med :( Vi får se till att ses ändå givetvis men det blir inte lika många spontanpromenader eller fikahäng.
 
 
Ikväll är det min tur att få Alicetid. Tom tar med sig lillpojken till sin farbror och håller sig alltså borta några timmar så jag också kan få göra allt och ingenting (mest ingenting gissar jag). Har suttit länge och väl och funderat ut vad jag skall göra med all min egentid. Städa? Läsa? Sova? Mest troligen blir det något slags slappande i soffan med en kopp te och lite choklad. Då mår man ju bara sååå bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: