Flänger hit och dit

Middagen står i ugnen och vi kan även hemma i casa Alvert klassa oss som fredagsmysredo! Ikväll bjuds det på tacorullar och senare lite popcorn framför senaste Vampire Diaries-avsnittet. MYS!
 
Veckan har sprungit iväg och jag hade ett enormt hektiskt dygn där tisdag-onsdag så det var omöjligt att hinna med något bloggande. Jag, mamma och Vincent begav oss mot säteriet och tog även en sväng förbi Ullared. Lillkillen skötte sig alldeles strålande och låg tyst och fint nerbäddad i vagnen under hela besöket men trots det så var båda jag och mor min helt färdiga efter två timmar där inne.
 
Vi sov över på säteriet och på morgonen fick vi stryka allt vad mysfrukost hett då min mamma vaknade upp med migrän stackarn. Tillslut kom vi iväg hemåt och då hade det redan hunnit bli kväll och jag var fullkomligt slut så det var sängen som gällde.
 
Igår var vi också iväg en sväng, efter att jag fått återhämta lite krafter, till stenungsund. Stenungstorg hade stor invigning av en utbyggnad av köpcentret och hade bland annat fått sin första rulltrappa (asså hahaha från en tjej från storstan). De var gaaaalet mycket folk och jag var rädd att Vincent skulle tycka det var jobbigt, men tvärtom så tyckte han det var riktigt latjo att hänga i bärselen och prata med allt han såg. När vi fösökte stoppa ner honom i vagnen protesterade han hejdlöst så han fick hänga på min eller Toms magen under hela tiden vi var där.
 
 
 
Idag har bara jag och Vincent tagit det lugnt hemma och det var verkligen behövligt. Imorgon väntar fler äventyr för då är det ju helg! Nä nu ropar både stora och lilla från sofan. Time to go!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: