Vecka 37

Vecka 37 är här och igår var det 28 dagar kvar till beräknat ankomstdatum för lillen. Jag har inatt fått sova betydligt mer än föregående natt och trots att magen ännu värker så känns det som att vila är den bästa medicinen. Det är när jag är uppe och går/sitter som det gör som mest ont. Iväntar samtal från min barnmorska men antagligen är det bara tarmar och annat som protesterar om bättre arbetsmiljö.
 
Veckans gigantmage har ni här:
 
 
Vill den inte sluta växa någon gång eller? Mina bristningar har börjat klia något så vansinnigt dessutom. Antagligen en del i deras mästerplan att fullkomligt ta över min mage och skapa världsherravälde typ.
 
Veckan har gått supersnabbt och, på första gången på jag vet inte hur länge, så känns det verkligen som att vi närmar oss mål. Smaka på vecka 37 i munnen liksom. Det är inte sådär väldans långt bort från 40. Jag börjar dessutom bli lite stressad över saker som jag ännu inte har fixat med tanke på mitt supersnabba arbetstempo nu för tiden (ni hör min ironi) för än har jag lite småfix kvar.
  • Klippa ett stort lakan och fålla så det blir fyra vagg/vagnsize.
  • Köpa en mjuk bomullsfilt som är tunn men gosig till bebis. Tips på fina som inte är svindyra?!
  • Köpa amningslinne/amningsbh att ta med till bb så jag klarar de första dagarna som kossa innan jag kan bege mig ut och köpa mig en bra amningsbh som kommer passa mina pamela anderson-tuttar man tydligen får när mjölken rinner till
  • Inhandla diverse på apoteket som handdesinfektion, bröstvårtssalva och koksaltsnäsdroppar
  • Baka/Laga mat och frysa in
  • Typ städa hela lägenheten (haha den punkt som aldrig någonsin kommer att bli uppfylld)
  • Göra allt annat som jag för stunden har glömt för att jag har min gravidhjärna att dras med
Ja ni ser ju. Listan kan göras låååång! Idag skall jag i alla fall packa BB-väskan och installera isofixet till babyskyddet så vi är redo för eventuellt barnafödande när vi åker till skåne imorgon. Om jag hinner göra det innan Tom kommer hem från jobbet eller om han får hjälpa mig med det är en annan fråga ^^
 
 
Snart är vi redo för dig lillplutten! Om en vecka räknas du som fullgången och kan titta ut när som helst mellan då och vecka 42+. Gärna i den tidigare änden av det tidsspannet tack! Vi är många som går och väntar med spänning ;)
 
Trevlig fredag på er där ute!
 

Postat av: Robex Lundgren

grattis för barnet du ska få

Svar: Tacktack :)
Alvert

2014-07-05 @ 12:36:21
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: