Vecka 35

Går in i ännu en ny vecka idag och kommer närmre och närmre förlossningen. Kan fortfarande inte helt greppa att om bara en månad så kan vi sitta här med en liten knodd i våra armar. Helt sjukt!
 
Det bökas på där inne och jag får inte längre några sparkar utan känner mest rullande rörelser och en liten armbåge/häl/knytnäve i sidan lite då och då istället. Har svårt att greppa att det faktiskt är en liten bebis ändå. Kommer nog bli grymt chockad på förlossningen när jag inser vad som hela tiden bott i min mage haha.
 
Här kommer veckans magbild:
 
 
Magen bara fortsätter att växa och växa, som en tickande bomb. Snart så exploderar jag väl :S tur att lillfisen inte skall ligga där inne så länge till då. Faktum är att hela jag växer i takt med att graviditeten fortskrider och sommaren anländer. Jag lär få kissa konstant i en vecka för att få all vätska ur kroppen sen.
 
Jag kollade igenom lite tidigare magfoton och satte ihop ett litet collage åt er. Visst är det ändå rätt sjukt hur kroppen kan förändras på bara 20 veckor? Det här med graviditeter och kroppens förmåga att skapa, livnära och föda fram ett barn är verkligen ett mirakel.
 
 
 
..och snart får vi träffa vårt lilla mirakel <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: