Ettårskalas

Denna lördag har bjudit på härligt 1-årskalas och underbart sommarväder. För ett år sedan föddes nämligen den här lilla krabaten och vi var inbjudna till kalas med massor av tårta, kakor, trevliga gäster och en bedårande födelsedagstjej såklart.
 
 
Isabella hade snällt frågat mig om jag kunde fota runt på kalaset vilket jag givetvis mer än gärna gjorde. Blev en hel del bilder som jag skall sätta mig och gå igenom här någon dag när jag har ork. Man känner sig allt lite hedrad när man får "fotouppdrag" av sina vänner, läskigt men helt klart smickrande. Här bjuder jag på lite glimtar från dagen:
 
 
Bella hade verkligen slitit och fixat med alla vackra dekorationer. Det var verkligen superfint dekorerat in i minsta detalj. Dessutom fanns det en minneslåda på ett bord där gästerna fick skriva brev till Alice som sedan låses och inte får öppnas förrän dagen då hon fyller 18 år. Riktigt härlig idé (kanske man snor någon gång hehe)
 
   
 
Alice fick sig en egen liten tårta att hugga in i tillsammans med jämnåriga kompisen Juni. Kanske mera kladd än faktiskt ätande men åh så gulliga små ettåringar.
 
 
 
 
Någon blev sådär lagom trött i slutet av kalaset och somnade efter presentöppningen som en stock i sin vagn. Tusen grattis Alice på första födelsedagen! Tänk vad fort ett år kan gå :)
 
 
 
Vi gav förresten Alice en klosslåda från Pumpkin. Tycker deras grejer är så fina ;) Hoppas att den är lika rolig som den är söt haha!

Postat av: Bella

Vilka underbara kort!!! Du har verkligen lyckats att fånga de ögonblick jag tänkt mig :) <3
Alice älskar sin present!! Har redan hunnit leka med den.
Massa kärlek och tack till er!! ❤️❤️❤️

Svar: Åh vad bra! Har miljarder kort till som sagt så jag hoppas du blir lika nöjd med dem ;) vad kul att hon gillade klosslådan.. Den är ju bara så fin :) kärlek till er och er lilla plutt som snart springer omkring <3
Alvert

2014-06-14 @ 22:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: