Zombie

Just nu har jag en ganska jobbig period av graviditeten. Det är inte illamående eller trög mage som besvärar mig utan en enorm trötthet. När den slår till orkar man knappt hålla sig vaken om än mindre ta tag och göra saker man behöver göra.
 
Är i princip konstant trött och efter skolan orkar jag liksom inget mer än att bara ligga framför tvn och slumra så därför blir bloggandet lite lidande.
 
Igår var jag alldeles totalt genomkorkad och drog iväg direkt efter skolan för att shoppa. Vanligtvis blir Tom trött efter att ha varit inne i första affären och denna gången kunde jag känna precis samma sak. Jag kom dock hem med lite saker jag behövde men har ännu stort klädproblem.
 
Kofta och linne från favvobutiken New Yorker.
 
 
Nya snygga gravidbrallor från HM (mörkblå slimfit-jeans)
 
 
Och hur vi än övertalar oss själva om att vänta till i alla fall efter ultraljudet så kunde vi inte motså att handla till skrutten när vi hittade denna inne på lindex. Vi både smälte! Hur söt är inte denna liksom?
 
 
Shoppingrundan slutade ju givetvis inte så bra trots bra köp och Tom fick i princip leda mig tillbaks till bilen. Jag måste lära mig att ta det lite lugnt. Jag skall även ta och boka tid hos min egen läkare för att kolla så att blodvärde, blodtryck o.s.v. fortfarande ser ok ut.

Postat av: e

vad söt :)

Svar: Ja eller hur :)
Alvert

2014-02-11 @ 23:04:55
URL: http://beriz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: