Ensamstående?

Hallå från andra sidan julafton! Har haft ett litet bloggbreak nu över jul och ägnat all min tid åt familjen. Julen har varit helt otroligt mysigt men jag kan säga att det var rätt skönt att få komma hem tillslut. På juldagen hade Vincent stackarn feber så då var han inte alls pigg men som tur var så försvann den sen till annandagen. Vet fortfarande inte riktigt varför han hade feber för har inte känt någon tand eller så. Lär väl förbli ett mysterium.
 
Igår firade vi lilljulafton hemma hos svärisarna och fick både julmat och smarrig fika. Sen kom tomten med en massa paket till Vincent, en riktig bortskämd lillskit. En riktigt mysig eftermiddag och kväll!
 
 
Tom har haft problem med sin fot från och till i höst och igår så blev det värre än någonsin så när vi kom hem på kvällen stod han inte ut med smärtan längre utan åkte in till akuten. Stackarn kom inte hem förrän vid 3 på natten och kunde sen inte sova för att han hade så ont så idag har jag låtit honom ligga och sova ikapp hela dagen och själv tagit hand om Vincent.
 
Eftersom kylskåpet innehöll cirka 3 grejer så fick jag snällt plocka med mig honom och åka och storhandla. Det gick, men det var ju inte det lättaste och smidigaste precis. Vår vagn ligger nämligen i mina föräldrars bil så Vincent fick sitta i babyskyddet i vagnen medan jag slängde i massa varor runt omkring honom haha. Borde ju egentligen fotat det för det såg rätt lustigt ut!
 
 
Efter mycket stånk och stön fick jag upp bebis + matkassar + presenterna från igår upp i lägenheten och lagade mat till mig själv med bebis på ena armen. Känner mig som värsta supermamman idag (minus den lilla parentesen att jag nu är dödstrött och har ont i ryggen och nacken)!
Nu ligger de båda pojkarna och sover i sovrummet och jag kollar på The 100 med en go toast i högsta hugg. Hoppas på att Tom snart är på benen för många såna här dagar på raken klarar jag nog inte. En stor eloge till alla enamstående bebisföräldrar där ute asså!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: