Dan före dopparedan

Den där julkänslan jag skrev hade infunnit sig förra helgen är som bortblåst. Kan faktiskt inte riktigt greppa att det är julafton IMORGON. Antagligen beror det väl på det "varma" vädret men jag tror också det har att göra med att vi ju är alldeles ensamma här. Jul för mig är ju mycket folk liksom. Dessutom har det spelats alldeles för lite julmusik för min smak men det är ju bara mitt eget fel.
 
Nu sitter i alla fall mamma, pappa och Gabriel i bilen på väg hit och när de kommer så ska vi fixa det sista inför imorgon och mysa ner oss i soffan. Jag hoppas på lite spelkväll men då gäller det bara att övertala pojkarna i familjen också.
 
Tänkte slänga upp bilder på julgodiset vi gjort (daimrocksen är verkligen to die for!!). Jag har snöbollar kvar på listan (borde väl egentligen passa på att göra det nu när mina pojkar ligger och sover) och sen har vi givetvis kokat knäck.
 
 
Granen (som vi för övrigt huggt själva) klädde vi i helgen och är en såkallad "komposterbar gran" hehe, med apelsinskivor, äpplen och pepparkakor med kristyr. Det var ingen annan som vågade sig på att garnera några pepparkakor än jag så de ser ju lite, hmm jaaa, de är väldigt vackra! Blev rätt så ledsen när jag gick in i storstugan och skulle fota dem dock för det var flera stycken som hade trillat ner av någon anledning och givetvis var det ju mina favvisar -.- 
 
 
Som tur är så hängde jag även några extra pepparkakor på vimpeln vi har i köket så dem kan jag ju flytta över till julgranen. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: