Utvecklingssprång

 
Påväg hem efter ännu en trip till sommarstugan och idag är jag trött med stort T. Vincent var väldigt kinkig igår och ville bara sova i sjalen när jag bar honom. Dessutom ville han amma amma amma och blev ändå inte nöjd.
 
Vi la ihop ett och två och efter lite googling verkar det som att vår lille kille påbörjat det första utvecklingssprånget de genomgår under sitt första levnadsår.
 
Det föregås av en kinkighetsperiod vilket innebär t.ex. att han kan ha svårt att komma till ro (check), gråta/skrika mer (check), bli extra mammig eller pappig (ja mammig har han blivit faktiskt, check) och hungrigare eller få minskad aptit (matvrak, check).
 
Mina stackars bröstvårtor är inte särskilt glada och idag pryds mitt ansikte med påsar under ögonen som skulle platsa i guinnes rekordbok eftersom jag sovit med en liten kille i famnen hela natten men vad gör man inte för sin lilla prins?
 
 
Nu hoppas vi att han får mer ro idag då det väntar 45årskalas. Det är ju hjärtskärande med en liten ledsen kille som är svår att trösta.
 
Det positiva med det hela är ju att han efter detta utvecklingssprång lärt sig en del grejer. Svarsleendena ser vi är på gång, han blir mer och mer nyfiken och fäster blicken bättre och tydligen utvecklas hans matsmältningssystem så att han skall rapa och spy mindre. Något vi kanske inte riktigt märkt av än i alla fall hehe #kräkbebis.
 
Nu ska jag ta och vila ögonen och sen blir det strax frukost on the go. Full fräs idag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: