Sömnbrist såklart

Sitter i bilen påväg hem från sommarstugan. Har som sagt varit där med vår lilla familj för att vila upp oss lite och få lite miljöombyte. Dessutom har vi firat min mormor som fyllde 75 år igår och ännu lite folk har fått träffa nytillskottet.
 
Natten bjöd dock inte på så mycket sömn för den kvinnliga delen av familjen (pojkarna däremot har sovit gott) då en viss liten person gärna ville sova PÅ mig. Därför är jag ännu lite mer zombiemama idag än vanligt hehe.
 
Efter amningspaus på en rastplats somnade lilleman i bilen så nu skall jag också försöka skrapa ihop några av mina missade minuter hade jag tänkt.
 
   
 
Innan vi kommer hem till lägenheten blir det dock ett litet besök hos Vs farmor och farfar. Första gången sen BB då jag lyckades bli sjuk när de skulle komma på besök. Ska bli kul att träffa dem igen nu!
 

Postat av: Elin

Stackare! Hoppas du får samla på dig några sömntimmar, inte det lättaste att powernapa på dagen tycker jag även om de små sover.. Kristoffer börjar jobba på måndag igen så då har vi mkt tid att ses på. Kram

Svar: Ja nä och när man väl lägger sig så vaknas det och han är hungrig *suck* haha
Alvert

2014-08-14 @ 19:52:35
URL: http://momt.blogg.se
Postat av: Farmor marita

Det va såååå mysigt att ha er här-jag blev superglad när Tom ringde o sa att ni tänkte titta förbi:)
Hälsa fine Vincent att farmor älskar han massor.

Vi ses snart igen <3

Svar: Det var jättekul att få komma förbi! <3
Alvert

2014-08-15 @ 13:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: