Texttabbar

På lördag är det dags för pappas 50årsfest och jag har, av någon anledning, blivit underhållningsansvarig. Nu tänkte jag inte försöka mig på att jonglera med knivar eller tämja några lejon men jag jobbar däremot på en grym spellista på spotify som skall gå under kvällen.
 
Låtarna är alltifrån buggvänliga 70talslåtar till sprillans ny housemusik och det har faktsikt varit riktigt kul att leta upp gamla låtar till listan. Många av låtarna är gör en så nostalgisk och jag, Tom och Gabriel började prata om hur vi sjungit fel text till vissa av de engelska låtarna vi la till när vi var barn.
 
Alla barn, i alla fall från Göteborg, har antagligen sjungit med i Stayn' Alive i tron om att det handlar om Stenaline färjor. Jag sjöng alltid "sweet dreams are made of cheese" men den roligaste jag hört berättade Gabriel om.
 
 
Någon hade i denna låt trott att de sjöng "I'm blue, and if i was green I would die, if I was green i would die..". Åh vad jag önskar att låten gick så!
 
Har ni någon rolig texttabbe från när ni var små??

Postat av: Anonym

Lovin' it! Du vet beatles låten she loves you? Mamma sjöng slows you yeah yeah yeah ;D

Svar: Hahahaha ja de tror jag faktiskt att jag hört innan ^^
Alvert

2013-10-02 @ 06:22:44
Postat av: Anonym

Det roliga är att de som gjort låten vägrar säga om texten är dabodee eller if i was green, för att alla tror så olika

Svar: Jasså?? Jag sjunger "if i was green" sen Gabriel sa det men jag kan faktiskt inte höra att de verkligen säger det så.. Mystiskt!!
Alvert

2013-10-03 @ 08:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: