Världens största glass

Idag hände det sjukaste.. Jag skulle köpa en glass efter allt shoppande på frölunda torg och gick till Triumfs glassbar. 2 kulor för 32 kr eller 3 kulor för 35 hmmm.. valet är ju självklart, jag tar ju såklart 3 kulor. Inte jättebilligt och inte jättedyrt så priset var helt ok. Tjejen bakom disken började lassa upp min första kula, eller skall jag säga min första glass? Kulorna var gigantiska! Typ dubbelt så höga som mitt rån (skulle tagit bägare dummadumma alvert).
 
Direkt när jag har betalat inser jag att glassen håller på att smälta. Jag skyndar mig ut samtidigt som jag försöker förhindra en hel arme av glass att invadera min hand och ja, efter ett tag såg det ju ut såhär. Ser ni storleken på den glassen eller? Helt sinnes!
Är seriöst fortfarande mätt efter den glassen och då åt jag den vid 2 ungefär. Man vill ju liksom inte slänga en glass, känns bara fel. Jag börjar direkt och tänka på denna scen i Dumma mig, tänk om han sett mig slänga glassen liksom? Nä har jag betalat får jag äta upp.. nästa gång kanske det "bara" blir två kulor ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: