Mina lillasystrar

Om ni inte riktigt har förstått det så har ju jag just nu mina kusiner i Japan för tillfället. Ja vad gör de där undrar kanske ni, jo de har flyttat dit i 2 år för att min morbror fått en utrikestjänst helt enkelt och då hakade familjen på. Lukas, som är den äldsta av syskonen i familjen, har så länge jag kan minnas varit så gott som tvilling med min lillebror. När de var små var de otroligt lika och de lekte jämt. De två yngre tjejerna förälskade sig i mig ganska snabbt och jag blev "favoritkusinen". Ibland var det jättemysigt och ibland så kunde man ju börja undra varför just jag var tvungen att va favoriten.
På senare år när de har blivit större har jag dock kommit speciellt Erika mycket närmre. Jag är ledare i scouterna där hon går och vi har varit på läger och så tillsammans. Jag har alltid varit som en liten extrastorasyster till henne och hennes yngre syster. Jag kom på mig själv att sitta och sakna min lillasyster litegrann mitt i allt babbel om Japan. Kanske för att jag aldrig fick någon egen lillasyster (inget illa menat Gabriel) men på nått sätt så har jag alltid kännt mig som deras lilla skyddsängel om man får säga det så.
 
Nu vet jag inte vad de tycker och känner och kanske tycker att jag bara är pinsam som skriver detta men de ska veta att de har en speciell plats i mitt hjärta. Vi ses i sommar!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: