Kvällspicknick

Tom trivs jättebra på sitt nya jobb på Byggmax och det gör mig så glad. Han trivs så bra att han jobbade 8 dagar i sträck tror jag och det slutade med att chefen fick tvinga honom att ta ledigt en dag, hehe, det är min man det. Jag är dock lite orolig att han försöker jobba igen för att han varit arbetslös ett tag och jag tänkte därför att vi behövde mysa lite grann bara vi två.
 
Ordnade fika i kvällssolen och när han kom hem från jobbet satt vi och mös, pratade och smaskade i oss av det goda. Kanske inte den bästa maten för viktnedgång menmen, vad gör man inte för lite mys med sambon ;)

Tom hade snott två pennor idag från jobbet som han satt och lekte med. Jag har diverse fina streckgubbar på mina armar nu om man säger så ;) Han tyckte att jag skulle ta med en till skolan när jag pluggar för dem "är ju jättebra dehär pennorna". Jag undrar om han har fått en balk i skallen eller nått? På lördag skall han till jobbet (på sin fritid) då det är gratis korv på varuhuset. "Gratis korv liksom.. Gott!". Mycket tjat om byggmax här hemma.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: