Här testar vi droger

Nyss hemkommen från ännu en spännande laboration i skolan. Vi utsätts gång på gång för konstiga experiment vi skall testa på varandra och det är inte annat än att man höjer på ögonbrynen ibland och undrar om det verkligen är helt ofarligt.
 
För att inte helt copy cutta Gaymasens inlägg så ska jag hålla mig kort om denna labb. Vi går ju liksom oundvikligen i samma klass ;) Vi skulle idag testa tre olika "okända" ögondroppar (/droger som de så fint säger på farmakologen) på varandra och mäta före och efter hur synen påverkades. För mig innebar det en pyttepupill och otroligt dåligt långseende (heter det så?). Halva klassen såg ut som utomjordingar med både stora och små pupiller, mycket roligt.
 
Här är en bild jag tog hemma, TVÅ timmar efter att jag fick ögondroppen. Undra vad scouterna kommer att säga. Som tur är så syns det ju inte så mycket i ljusa miljöer då pupillen ändå är liten.
Effekten kan hålla i sig i 6 timmar så får väl ta och vänta ut det hela.
 
Påvägen hem så belönade jag min viktnedgång med att köpa en fitnesstidning på pressbyrån (kanske lite snål belöning på 49 kr men har inte kommit på nått bättre). Köpte även en styck coconut water (kokosnötsvatten låter konstigt att säga). Det har ju blivit superpoppis i både amerika och asien. Det smakade dock inget vidare, rutten fisk eller nått sånt, och det åkte rakt ner i vasken tyvärr. Jag håller mig till bubbelvatten jag.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: