Mellandagar

Jag tycker alltid dessa berömda mellandagar bara springer iväg. När har folk egentligen tid att gå ut på rean och yra runt bland stressade och rätt så panka människor bland kläder och prylar? Jag hade så gärna velat ut och shoppa lite, och kanske blir det av imorgon, men det känns ändå lite motigt att ge sig ut och ta fighten bara för att få 50 % på något plagg eller så. Dessutom, förutom julklappspengarna, så borde väl de flesta vara ganska fattiga vid det här laget när alla pengar spenderats över julen. Men det kanske bara är jag?! 
 
Och sen när människorna kommer hem med hela plånboken länsad för att de härjat på stan och köpt allt de inte visste att de behövde så slår samvetet till. "Skulle jag köpt de skorna egentligen?". Inte konstigt att affärer drar nytta av det hela. Sen ser vi diverse klagomål på lurendrejerier på aftonbladet. Ja menar, ger man sig in i leken får man väl leken tåla... eller? Bara för att de är rea behöver man väl inte lämna sitt sunda förnuft hemma och gå bärsärk i affärerna?
  
 
Sammanfattningsvis: Ja jag gillar rea, jag gillar billigt, MEN det betyder inte att man måste köpa allt man förr inte trodde sig ha råd med. Det kommer ett år till nu med nya födelsedagar, resor och annat mys. Tänk!

Postat av: Mammi

Nu måste gå till Desigual och köpa en skjorta till Tom. Han blir snygg i färg.

2012-12-28 @ 23:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: