Hemmadag

I löööv onsdagar när man kan vara hemma. Resten av klassen är på någon galen hajk där de typ tränar military training (eller hur det nu stavas) och jag bestämmde mig i sista stund för att inte följa med. Efter hajken i helgen har jag varit extremt trött och behövde verkligen vara hemma och ta det lite lugnt. Sitter och knaprar i mig massa minitoblerone som mamma och pappa kom hem med från Amsterdam och muttrar även över att jag inte kan få igång tvn. Haha jag är allt bra lat ändå.

Om jag skall berätta lite om hajken i korthet så var det väl så att det var väääldigt roligt och jag fick verkligen komma bort från civilisationen ett tag och bara mysa. Dock innebar det även mycket slit eftersom man måste bygga lägerplats m.m. själva och eftersom att barnen inte var överdrivet peppade på att hjälpa till så fick man extra mycket att stå i. Hajken avslutades sedan med en gudstjänst som barnen fått vara med att göra själva med en massa knäppa skådespel och roliga sånger :D Korvgrillning och tårta på det gjorde väl dagen komplett.

Nu ska jag se om jag inte kan få till lite frukost eller nått. Toblerone är gott men kanske inte den bästa frukosten precis. Vi hörs nog senare


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: