Vi har blivit med vagn!

Eftersom julhelg och tentaplugg kommit emellan har jag inte hunnit visa er att vi för några veckor sedan blivit med vagn! Har i flera månader hållt utkik på blocket efter en Britax smile 2 som vi bestämt att vi vill ha till lillebror. Vi har varit supernöjda med Vincents Brio go men den var också begagnad redan när vi köpte den så nu är den så pass sliten att vi inte vill använda den till ett barn till. Plötsligt dök det i alla fall upp ett erbjudande som vi verkligen inte kunde tacka nej till så vi slog till direkt och fick en knappt använd smile till ett riktigt kanonpris.
 
 
Nu står vagnen i barnvagnsförrådet tillsvidare. När vi kommer lite närmare beräknat datum så tänkte jag gå igenom vagnen, tvätta av chassit, tvätta klädsel och madrass och pumpa däcken men jag är bra sugen på att få provbädda i den redan nu. Det är väl de där hormonerna igen som får alla gravida att vilja boa. Vi skall även ta och beställa babyskydd de närmaste veckorna så att det hinner komma hem i god tid innan förlossningen och i februari någon gång planeras det så smått en resa till Gekås. Äntligen börjar det kännas lite mer okej att börja planera och fixa inför bebisens ankomst och det är nog lika bra att passa på när man ändå mår så bra som jag gör fortfarande. Tänk att vår lilla bebis skall få glida runt i den vagnen! Galet!
 

Postat av: Ellen

Grattis! Sålde ni Vincents vagn? Är ni nöjda Brio-körare?
Gud jag minns när du skrev att du plussat med V! Alltså typ förra vintern väl?! 😂 haha. All lycka!

Svar: Nä Vincents vagn skall åka till tippen imorgon faktiskt. Den gnisslar och är alldeles rostig men den har varit SÅ bra. Nu vill jag dock testa britax smile (brio har ju blivit uppköpt) som jag varit sugen på så länge. Tror inte jag kommer bli besviken då jag har en vän som haft den och älskar den!
Ja men visst känns det som att det var igår typ? Förstår inte hur tiden kan gå så fort?! Mindre än 3 månader kvar tils han är här nu och jag hinner knappt med!

KRAM!!
Alice Valfridsson

2018-01-11 @ 18:11:47
Postat av: Anja

Vi har köpt exakt en likadan svart! Den är ursnygg och verkar hur smidig som helst, den blir ju pytteliten när man fäller ihop underredet. Hoppas vi blir nöjda! :)

Svar: Ja verkligen! Det är min drömvagn så tror säkert jag kommer bli nöjd. Tror dock vår förra vagn blev ännu mer kompakt när man fällde den men denna blir bra liten den också vilket är perfekt då vi har en pyttebil! Gillar verkligen att man kommer så nära barnet när man byter till sittdelen t.ex. och att varukorgen är enorm.
Alice Valfridsson

2018-01-14 @ 17:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: