Gratis från apoteket

Fredag hörni, gud så underbart! Jag ser bara mer och mer fram emot helgerna för varje vecka som går. Antagligen för att jag bara blir tyngre och tyngre och de här fredagskvällarna alltid kommer som en räddande ängel när hela hjärnan går på sparlåga. Helgens planer består i att åka och träffa vänner och låta barnen busa av sig på leklandet imorgon, städa och fortsätta rensa lite här hemma och på söndag skall jag dra in till stan och fika med ett gäng blivande mammor jag lärt känna via facebook. Ska försöka tanka lite energi inför veckan som kommer också såklart och det har utlovats filmmys imorgon kväll med Tom.
 
Idag efter jobbet åkte Tom och köpte lite thaimat till familjen med ett tomt ekande kylskåp på en ny restaurang som öppnat i närheten (maten var galet god!!) och då passade han även på att hämta ut en gratis babybox som vi beställt på apotek hjärtat. Kom ihåg att jag hämtade ut en del såna där boxar med Vincent och att det i de flesta mest var en massa reklam så jag blev verkligen förvånad när jag öppnade denna och möttes av en massa fina och bra grejer.
 
 
Blöjor från ICA, ett paket våtservetter, D-droppar, prover på rump- och bröstvårtssalva, barnplåster, babytops, en napp för nyfödda från MAM, en dinglis, en bok med matnyttig information om att bli förälder samt en hel del rabattkuponger fick plats i denna lilla låda. Blev särskilt glad för nappen som jag ändå tänkt köpa men som jag nu kan stryka från min ständigt växande "fixa innan bebis kommer"-lista. Kan varmt rekommendera er andra föräldrar att signa upp er för denna box. Gratis är ju alltid trevligt ;)
 
Nu skall jag krypa upp i sängen och kika på ett avsnitt Bones på Netflix innan jag utvecklar allt för grav ptos (medicinsk term för hängande ögonlock). Ha en trevlig fredagskväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: