När man får barnvakt

Igår hade jag och Tom en barnfri kväll då Vincent fick ha fredagsmys och sova över hemma hos mormor och morfar. Lite lugn och ro för oss föräldrar och lycka för treåringen som verkligen älskar att hänga med mina föräldrar. De har verkligen ett starkt band till varandra och det gör mig så otroligt glad. Jag och Tom passade på att gå ut och äta en bit mat och väl hemma igen kunde jag mätt och belåten ramla i säng. Är så trött nu för tiden så jag tackar och bockar ofta när klockan slår 21 och skamgränsen är passerad för att få gå och lägga sig.
 
Imorse fick vi en mycket efterlängtad sovmorgon och vid 9 nån gång gick jag upp och fixade lite mysfrukost till oss som vi mumsade i oss innan det var dags att hämta hem Vincent igen.
 
 
Strax efter 13 fick vi besök av några vänner och deras bedårande 2månaders son. Jag njöt för fulla muggar av att snosa bebislukt och jag fick såna flashbacks till när Vincent var liten då vi tagit fram Vincents gamla babysitter som bebisen fick sitta i en stund medan vi fikade. Vi satt nog och tjötade bort ett par timmar där i soffan innan de till slut begav sig hemåt och vi kunde ägna oss åt lite familjemys resten av eftermiddagen och kvällen.
 
Nu har jag precis smällt i mig lite hemmalagad nudelwok med grönsaker och kyckling och tänkte sätta på en film här i soffan (som jag antagligen kommer somna ifrån hehe) tillsammans med en liten slatt ben&jerrys som jag vet finns begravd någonstans i frysen. Mysig lördagskväll i sin enkelhet. Ha en go kväll hörni!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: